האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חציל בטעם כבד

6

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 3 חצילים בינוניים, חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים, חתוכים לרבעים
  • שמן לטיגון עמוק
  • 4 ביצים קשות
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר (לא חובה)
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כף מיונז

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את קוביות החצילים  להזהבה וריכוך, ומעבירים לכלי עם נייר סופג.

2.

באותו שמן , מטגנים את הבצלים עד להזהבה.

3.

בכלי בינוני שמים את הביצים הקשות, החציל ובצל המטוגנים ואת התבלינים , מיונז וחומץ וטוחנים בעזרת בלנדר מוט  או במעבד מזון עם להב הסכין עד לקבלת מרקם חלק.

מתכונים נוספים

ממרח פסטו חלבי

טחינה של ירושלמים

רוטב ויניגרט

רוטב פיצה

חומוס שום צלוי עם פיתה צ'יפס

איולי שום קלוי

רוטב קרמל מהיר

חציל במיונז

פונדו גבינות

רוטב קרמל מלוח

תגובות

  1. רחל גוטמו10:1116/04/2025
    נראה מעולה תשלחי לי בפרטי את מהממת קורעת .אני נהנת מכל הסטטוסים

הוספת תגובה

דילוג לתוכן