האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חציל על האש בעישבי תיבול ורימונים

10

מנות (כ-500 גרם סלט)

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
17 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 5 חצילים בינונים
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור כוסברה צרורה
  • צרור נענע קצוצה (עלים ללא גבעולים)
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס עדין
  • 2 כפיות רכז רימונים
  • מיץ מלימון אחד שלם
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • גרגירים מרימון אחד קטן

אופן ההכנה

1.

בעזרת סכין חדה חורצים כמה חתכים בחצילים , עוטפים אותם בנייר כסף וצולים על האש כ 7 דקות בכל צד.

2.

פותחים בזהירות את נייר הכסף ומוציאים את בשר החצילים לקערה. בעזרת כף מעץ מוסיפים את כל התבלינים והירק הקצוץ ומערבבים.

3.

מגישים על צלחת שטוחה ומפזרים את גרעיני הרימון מעל לקישוט ולטעם.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

קישואים בסגנון איטלקי

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט פנצנלה עם שאריות חלה

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

לצ'ו

סלט חלומי כשמו כן הוא

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן