האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טארט דובדבן

1

טארט

זמן הכנה:
35 דק'
זמן הכנה כולל:
3 שעות

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

בצק הטארט
  • 400 גרם מרגרינה
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 ביצה
  • 50 גרם ריצ'
  • 4 ורבע כוסות קמח
קרם שקדים
  • 1 כוס + 1 כף סוכר
  • 3 כוסות שקדים טחונים
  • 3 ביצים + 3 חלמונים
  • 1 כוס קמח
  • 12 גרם אבקת אפיה
  • גרידת לימון
  • 2 כפות קוניאק
  • 2 כפות קרם פטיסייר
  • מחית דובדבנים

אופן ההכנה

1.

טארט: מקציפים קלות את המרגרינה עם הסוכר , הביצה והריצ' .

2.

מוסיפים את הקמח ומערבבים .

3.

מקררים את הבצק כשעתיים במקרר.

4.

מרדדים את הבצק לעובי של כ 3 מילימטר ומעצבים לפורמה הרצויה על התבנית .

5.

אופים בתנור כ 10 דקות על 180 מעלות עד כדי השחמה קלה, ואחרי האפיה מקררים את הטארט עד להרכבה.

6.

קרם שקדים: בקערת מיקסר מקציפים את המרגרינה וסוכר יחד.

7.

יוצקים בהדרגה את הביצים והחלמונים לתוך הקערה.

8.

מוסיפים את הקמח, שקדים טחונים, אבקת אפיה, גרידת לימון ,וקוניאק ומערבבים.

9.

משטחים את קרם השקדים על הטארט בגובה סנטימטר. מורחים מעל 2 כפות קרם פטיסייר , ומעל לזה את מחית הדובדבנים.

10.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לכ 15 דקות.

 

הצעת הגשה: ניתן לזלף קצפת או קרם פטיסייר מעל הטארט ולקשט בדובדנים טריים.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

טיפ: אם נשאר בצק טארט מיותר, ניתן לעטוף היטב ולהקפיא ולהשתמש עבור מתכוני טארט נוספים.

מתכונים נוספים

טארט תותים

פאי שוקולד מקסיקני

פאי תפוחים מלבני מהיר

טארט אגסים ושקדים (פרנג'יפן)

פאי שוקולד מלוח עם פופקורן קרמל

פאי שקדים ואגוזים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן