12 טראפלס זמן הכנה: 8 דק' זמן הכנה כולל: 30 דק' רמת קושי: קלה פרווה תמרים רכים ושוקולד מריר עשיר חוברים יחד לטראפלס מ-2 מצרכים בלבד! ההוכחה שלי לכך שאיכות משמעותית יותר מכמות:) מצרכים 200 גרם שוקולד מריר איכותי, לפחות 70% קקאו 10 תמרים מגולענים לעיטור (אופציונאלי):קקאו/ קוקוס/ שוקולד מגורד אופן ההכנה 1. ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל. 2. מכניסים את התמרים לתוך כלי עם מים רותחים למשך 10 דקות. סוחטים מהתמרים את המים שנותרו, וטוחנים בפולסים במעבד מזון. 3. מערבבים את השוקולד עם התמרים הטחונים. מעבירים את התערובת לכלי נמוך ומקררים עד שהתערובת ניתנת לגלגול, כ10-15 דקות. 4. מגלגלים בידיים את התערובת לכדורים קטנים ( כל כדור בערך בגודל של אגוז מלך), ואז מגלגלים באבקת קקאו / קוקוס/ או שוקולד מגורד. אחסון: מאחסנים את הטראפלס בכלי מכוסה במקרר, עד ל-5 ימים. מוציאים ומביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.