האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

יוגורט יווני קפוא

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
2 שעות ו15 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

מכירים את יוגורט הביו שמוכרים בחנויות הגלידה, ומגישים לכם יחד עם תוספות לבחירה? מעכשו אתם יכולים להכין את המנה המפנקת הזאת בבית, ובקלות! שלבי ההכנה פשוטים, אך דורשים מעט זמן – ולכן מומלץ להכין כמות גדולה , ולהקפיא ארוז במנות אישיות , כך שתוכלו לשלוף מהמקפיא כשתירצו ולהכין . ניתן להשתמש ביוגורט יווני או ביו בטעם טבעי (ניתן גם בטעמים – אבל אז פחות ישתלב עם התוספות) . ולחלק הכיף – התוספות! תוכלו להפוך את המנה הזאת לבריאה , להשתמש עם יוגורט דל שומן ולהוסיף פירות חתוכים טריים או קפואים, אגוזים, גרנולה, וסירופים כמו סילאן , טחינה, או חמאת בוטנים. ואם אתם מאלה שאוכלים את הביו שלכם כמו גלידה – לכו על קליק, סוכריות שוקולד, פירורי אוראו, וסירופים כמו ריבת חלב ושוקולד לבן.

 

מצרכים

  • 1 קופסה גדולה של יוגורט יווני או יוגורט ביו (עדיף בטעם טבעי)

אופן ההכנה

1.

יוצקים את היוגורט לקערה ממתכת או לתבנית אלומניום חד"פ.

מכסים בנייר כסף או בניילון נצמד.

2.

מקפיאים במשך כשעתיים או עד שהקצוות מתקשים והמרכז נשאר רך למחצה.

 

3.

מקציפים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד שהיוגורט מתרכך אך אינו נמס באופן משמעותי.

4.

חוזרים על פעולת ההקפאה וההקצפה פעם אחת או פעמיים נוספות, לקבלת יוגורט קפוא עם מרקם קרמי וחלק יותר.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

לא נמצאו מתכונים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן