זמן הכנה: 15 דק' זמן הכנה כולל: 25 דק' רמת קושי: קלה בשרי מצרכים 500 גרם כבד עוף צלוי טרי 5 ביצים קשות פרוסות 1 בצל פרוס גדול 5 כפות שמן קנולה 1 כפית שטוחה מלח 1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון 1 כף סוכר אופן ההכנה 1. במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד להשחמה את הבצל. 2. מוסיפים את הכבדים, הביצים הקשות הפרוסות , והתבלינים ומטגנים יחד תוך עירבוב תמידי למשך כ 10 דקות. מצננים עד להתקררות מוחלטת של המסה. 3. טוחנים למרקם ממרחי. גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!