האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כבד קצוץ של גולדיס

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 500 גרם כבד עוף צלוי טרי
  • 5 ביצים קשות פרוסות
  • 1 בצל פרוס גדול
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

1.

במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד להשחמה את הבצל.

2.

מוסיפים את הכבדים, הביצים הקשות הפרוסות , והתבלינים ומטגנים יחד תוך עירבוב תמידי למשך כ 10 דקות.

מצננים עד להתקררות מוחלטת של המסה.

3.

טוחנים למרקם ממרחי.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

עוף שלם צלוי

עוף בסיידר עם בטטות

עוף עם פירות צלויים

עוף בסיבובים

פופקורן עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש

חזה עוף בטמפורה עטוף ברוטב חמוץ מתוק

צ'יקן פיקטה (חזה עוף עם צלפים)

בלילת טמפורה

סליידר לביבות תפוחי אדמה ועוף מטוגן

קציצות עוף ברוטב עגבניות ותפוזים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן