כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

4

מנות

זמן הכנה:

5 דק

זמן כולל:

5 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף חומץ
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 בצל ירוק, חתוך לטבעות
  • אופציונאלי: פקאן מסוכר חתוך / שומשום קלוי / פיצוחים מטוגנים - שקדים מולבנים ועוד*

אופן ההכנה

1.

בכלי קטן מערבבים את השמן, סוכר, מלח, פלפל, חומץ ומיץ לימון.

2.

שמים את הכרוב בקערה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.

מפזרים מעל את הבצל הירוק ואת השומשום / פיצוחים, אם משתמשים.

*לסלט עשיר מומלץ להוסיף פיצוחים מטוגנים – אני אוהבת את השילוב של שומשום ושקדים, אבל כל פיצוח יעבוד כאן. מטגנים במשך כמה שניות במחבת חמה, שימו לב שנשרף מהר אז להתחיל על אש בינונית.

מתכונים נוספים

סלט פנצנלה

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

סלט גזר וכרוב סגול קראנצ'י

סלט סלק ורימונים

סלט כרוב עם קראנץ' נודלס

סלט תירס קייצי

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט גזר חריף

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן