האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

4

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
5 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף חומץ
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 בצל ירוק, חתוך לטבעות
  • אופציונאלי: פקאן מסוכר חתוך / שומשום קלוי / פיצוחים מטוגנים - שקדים מולבנים ועוד*

אופן ההכנה

1.

בכלי קטן מערבבים את השמן, סוכר, מלח, פלפל, חומץ ומיץ לימון.

2.

שמים את הכרוב בקערה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.

מפזרים מעל את הבצל הירוק ואת השומשום / פיצוחים, אם משתמשים.

*לסלט עשיר מומלץ להוסיף פיצוחים מטוגנים – אני אוהבת את השילוב של שומשום ושקדים, אבל כל פיצוח יעבוד כאן. מטגנים במשך כמה שניות במחבת חמה, שימו לב שנשרף מהר אז להתחיל על אש בינונית.

מתכונים נוספים

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

סלט פנצנלה

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

סלט ישראלי קצוץ

סלט עגבניות שרי ובזיליקום

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן