15-20 לביבות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 20 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 5 תפוחי אדמה גדולים 2 ביצים פלפל ומלח, לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנה 1. מגרדים את תפוחי האדמה על מגרדת דקה, ומסננים היטב את המים שמופרשים. 2. מוסיפים את הביצים, מלח, ופלפל, ומערבבים. 3. מחממים שמן במחבת גדולה. בעזרת כף יוצקים מעט מהתערובת לתוך השמן החם, ולוחצים מעט עם גב הכף כדי לשטח את הלביבה. 4. מטגנים כ-2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע שחום ויפה. 5. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם כל התערובת.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!