
6
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'
15 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
לימונדה כחולה עשויה עם אוכמניות ודומדמניות שחורות, והיא ללא צבעים או טעמים מלאכותיים.
מדובר בעצם בלימונדה רגילה שעשויה בצורה שונה ונועזת,ואם אתם מחובבי הלימונדה, אתם בטח תאהבו את הגרסה הזו למשקה הקלאסי.
אם רוצים לקצר תהליכים, אפשר פשוט להוסיף אוכמניות קפואות ללימונדה רגילה כדי להוסיף נגיעה של צבע וטעם אוכמניות, הצבע יהיה קרוב למה שמופיע בתמונה .
מצרכים
- 4 כוסות מים
- 1/2 1 כוסות סוכר
- מיץ + גרידה מ6 לימונים
- ½ כוס אוכמניות
- ½ כוס פטל שחור (ניתן להמיר בעוד אוכמניות)
אופן ההכנה
1.
בסיר קטן מחממים 2 כוסות מים עם הסוכר, עד שהסוכר נמס.
2.
ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות, עד שהתערובת מתעבה, ואז מוסיפים את שאר המים, ומיץ וגרידת הלימונים.
3.
מסירים מהאש ומחכים עד שמתקרר לטמפרטורת החדר.
4.
טוחנים בבלנד / מעבד מזון את האוכמניות והפטל השחור.
5.
מערבבים את את מחית הפירות עם הלימונדה, מכסים ומניחים במקרר למשך 2 עד 3 שעות.
אם לא אוהבים לימונדה "גושית", ניתן לסנן אותה לפני ההגשה.
קרדיט צילום : ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!