1/2 כוס זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 15 דק' רמת קושי: קלה פרווה רוטב השומשום הזה מתאים להגשה קר או בטמפרטורת החדרכמטבל, וגם נהדר כשהוא חם, כרוטב על ירקות מאודים. מצרכים 3 כפות רוטב סויה 1 כפית שמן שומשום 1 1/2 כפות חומץ אורז 1 כפית שומשום קלוי 1/8 כפית סוכר 1 בצל ירוק, קצוץ דק אופן ההכנה 1. מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום וחומץ האורז בקערה קטנה. 2. במחבת קטנה, כבדה ויבשה, על חום בינוני, קולים את השומשום תוך ערבוב עד שזרעי השומשום משחימים מעט. מסירים מהאש ומועכים את השומשום. 3. מוסיפים את השומשום המעוך לתערובת הסויה, יחד עם הסוכר והבצל הירוק. מתקבל כ-1/2 כוס רוטב. ניתן להכפיל או לשלש את המתכון. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!