1/2 כוס זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 20 דק' רמת קושי: קלה חלבי המתכון הזה לפסטו הוא יותר מדריך מאשר מתכון קבוע, כי פסטו יכול להיות בדיוק מה שתרצו. בוחרים כל סוג של ירוקים, כל סוג של אגוזים – ובקלות תוכלו להכין את הפסטו האהוב עליכם! מצרכים 1/4 כוס צנוברים 1 שן שום גדולה, מעוכה 1/2 1 כוסות עשבים תיבול טריים לפי בחירה (בזיליקום, פטרוזיליה, ארוגולה וכו') 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה 1/4 כוס פרמזן מגורד טרי מלח גס ופלפל שחור גרוס , לפי הטעם אופן ההכנה 1. קולים את הצנוברים במחבת קטנה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם מזהיבים ומפיצים ניחוח. 2. במעבד מזון, טוחנים יחד את השום והעשבים עד קיצוץ גס. מוסיפים את הצנוברים וטוחנים עד לקיצוץ עדין. 3. תוך כדי הפעלת המעבד, מזלפים פנימה את שמן הזית בזרם דק ומעבדים עד לקבלת מרקם כמעט חלק. 4. מוסיפים את הפרמזן ביד ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אחסון: שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!