האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

ממרח פסטו חלבי

1/2 כוס

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

המתכון הזה לפסטו הוא יותר מדריך מאשר מתכון קבוע, כי פסטו יכול להיות בדיוק מה שתרצו. בוחרים כל סוג של ירוקים, כל סוג של אגוזים – ובקלות תוכלו להכין את הפסטו האהוב עליכם!

מצרכים

  • 1/4 כוס צנוברים
  • 1 שן שום גדולה, מעוכה
  • 1/2 1 כוסות עשבים תיבול טריים לפי בחירה (בזיליקום, פטרוזיליה, ארוגולה וכו')
  • 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
  • 1/4 כוס פרמזן מגורד טרי
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס , לפי הטעם

אופן ההכנה

1.

קולים את הצנוברים במחבת קטנה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם מזהיבים ומפיצים ניחוח.

2.

במעבד מזון, טוחנים יחד את השום והעשבים עד קיצוץ גס. מוסיפים את הצנוברים וטוחנים עד לקיצוץ עדין.

3.

תוך כדי הפעלת המעבד, מזלפים פנימה את שמן הזית בזרם דק ומעבדים עד לקבלת מרקם כמעט חלק.

4.

מוסיפים את הפרמזן ביד ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

אחסון: שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

לחמניות ממולאות פסטו וגבינה

סלט טראמפ (טונה מעושנת בפסטו)

פיצה פסטו עם כרובית צלויה

מרק עוף פסטו

סלט חסה ורצועות עוף בפסטו

סלט פסטה בפסטו ושרי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן