6-8 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 50 דק' רמת קושי: קלה פרווה את מרק הדעת הזה ניתן להכין עם דלעת טריה או משימורים, והוא כל כך קל להכנה וטעים שתמצאו את עצמכם מכינים אותו פעם אחר פעם. מצרכים 1 בצל גדול, חתוך לקוביות בינוניות 3 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות בינוניות 2 גזרים, חתוכים לקוביות בינוניות 1 כרישה גדולה , חתוכה לקוביות בינוניות 2 כוסות דלעת טרייה מבושלת מראש או משומרת 6 כוסות ציר ירקות או עוף 1/2 כפית כמון 1/2 כפית קינמון קורט ציפורן קורט אגוז מוסקט מלח לפי הטעם 1 כוס חלב סויה, חלב אורז, או שמנת אופן ההכנה 1. בסיר גדול שמים את כל מרכיבי המרק. 2. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. לאחר שרותח, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 30 דקות נוספות. 3. מחכים 15 דקות שיתקרר מעט לפני ההגשה. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!