האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק דלעת

6-8 מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
50 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

את מרק הדעת הזה ניתן להכין עם דלעת טריה או משימורים, והוא כל כך קל להכנה וטעים שתמצאו את עצמכם מכינים אותו פעם אחר פעם.

מצרכים

  • 1 בצל גדול, חתוך לקוביות בינוניות
  • 3 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות בינוניות
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות בינוניות
  • 1 כרישה גדולה , חתוכה לקוביות בינוניות
  • 2 כוסות דלעת טרייה מבושלת מראש או משומרת
  • 6 כוסות ציר ירקות או עוף
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט ציפורן
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כוס חלב סויה, חלב אורז, או שמנת

אופן ההכנה

1.

בסיר גדול שמים את כל מרכיבי המרק.

2.

מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה.

לאחר שרותח, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 30 דקות נוספות.

3.

מחכים 15 דקות שיתקרר מעט לפני ההגשה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

קניידלך רכים ומושלמים

מרק תפוחי אדמה תימני

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

קניידלך טבעוני

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן