האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

מרק כרישה

4

מנות

זמן הכנה:
6 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

טיפ: לאחר קילוף תפוחי האדמה, שימו אותם בקערה ומלאו במים קרים על מנת למנוע חמצון. סננו את תפוחי האדמה לפני השימוש.

מצרכים

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל בינוני, קצוץ גס
  • 2 שאלוטים, קצוצים גס
  • 2 כרישות, חצויות לאורכן, שטופות ופרוסות
  • 1 ליטר ציר מרק עוף או ירקות
  • 2 כפות עלי טימין טריים או 2 כפיות טימין יבש
  • 1 תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך גס
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

1.

בסיר עם קיבולת של 4-6 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.

מוסיפים את הבצל, השאלוטים והכרישה. מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות.

2.

מוסיפים את ציר המרק והטימין; מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.

3.

מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח גס ופלפל; מערבבים היטב ומבשלים במשך 20 דקות.

4.

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט או במעבד מזון. טועמים ומתקנים את התיבול, אם צריך.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

מרק פיטריות מוקרם (אלפרדו)

מרק בצל חלומי

גרעיני דלעת קלויים

קניידלך ממולאים בעוף

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן