מרק עוף פסטו

4

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

30 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

מרק פשוט טעים ומנחם , שמוכן תוך חצי שעה מקסימום.

מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 פרוסה גדולה חזה עוף , חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 4 כוסות ציר מרק עוף
  • 3 כוסות עלי תרד טריים
  • 1 כוס פסטה חיטה מלאה מבושלת
  • 1 קופסת שימורים (425 גרם) שעועית לבנה, רחוצה ומסוננת
  • ¼ כוס פסטו, קנוי או ביתי

אופן ההכנה

1.

 מחממים כף שמן זית בסיר מעל לחום בינוני - גבוה. מוסיפים את העוף ומבשלים, תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהעוף מתחיל להשחים, כ 3-4 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים , תוך כדי ערבוב, כדקה אחת נוספת.

2.

 מערבבים פנימה את ציר המרק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כשהמרק רותח, מנמיכים את האש ומערבבים מידי פעם עד שהעוף מבושל לגמרי, כ 5 דקות.

3.

מוסיפים את התרד, פסטה, ושעועית לסיר. מביאים חזרה לבישול על חום נמוך. מכבים את האש, מוסיפים את הפסטו למרק ומערבבים.

4.

הצעת הגשה: הגישו את המרק לצד לחם מדגנים מלאים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מרק דלורית וכורכום

מרק אטריות סובה

מרק אפונה ונענע קר

מרק עדשים אדומות עם טופינג עגבניות מיובשות

מרק סלרי מוקרם

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

קניידלך טבעוני

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן