
4
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'
30 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
מרק פשוט טעים ומנחם , שמוכן תוך חצי שעה מקסימום.
מצרכים
- 1 כף שמן זית
- 1 פרוסה גדולה חזה עוף , חתוך לקוביות קטנות
- 1 שן שום, כתושה
- 4 כוסות ציר מרק עוף
- 3 כוסות עלי תרד טריים
- 1 כוס פסטה חיטה מלאה מבושלת
- 1 קופסת שימורים (425 גרם) שעועית לבנה, רחוצה ומסוננת
- ¼ כוס פסטו, קנוי או ביתי
אופן ההכנה
1.
מחממים כף שמן זית בסיר מעל לחום בינוני - גבוה. מוסיפים את העוף ומבשלים, תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהעוף מתחיל להשחים, כ 3-4 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים , תוך כדי ערבוב, כדקה אחת נוספת.
2.
מערבבים פנימה את ציר המרק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כשהמרק רותח, מנמיכים את האש ומערבבים מידי פעם עד שהעוף מבושל לגמרי, כ 5 דקות.
3.
מוסיפים את התרד, פסטה, ושעועית לסיר. מביאים חזרה לבישול על חום נמוך. מכבים את האש, מוסיפים את הפסטו למרק ומערבבים.
4.
הצעת הגשה: הגישו את המרק לצד לחם מדגנים מלאים.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!