מחממים כף שמן זית בסיר מעל לחום בינוני - גבוה. מוסיפים את העוף ומבשלים, תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהעוף מתחיל להשחים, כ 3-4 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים , תוך כדי ערבוב, כדקה אחת נוספת.
2.
מערבבים פנימה את ציר המרק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כשהמרק רותח, מנמיכים את האש ומערבבים מידי פעם עד שהעוף מבושל לגמרי, כ 5 דקות.
3.
מוסיפים את התרד, פסטה, ושעועית לסיר. מביאים חזרה לבישול על חום נמוך. מכבים את האש, מוסיפים את הפסטו למרק ומערבבים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!