
זמן הכנה:
8 דק'
8 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו20 דק'
1 שעות ו20 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
- 1 כף שמן קנולה
- 1/2 כף שמן זית
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- 6 שיני שום, קצוצות
- 2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
- 1 קישוא מגורד גס
- 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
- 1 סלסלת פטריות טריות (אפשר להמיר בשימורים)
- 1 גבעול סלרי ללא העלים, חתוך קטן
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 1 כף אבקת מרק פטריות
- מלח ופלפל
- 1/2 כפית חוויאג' או יותר, לפי הטעם
אופן ההכנה
1.
בסיר בינוני (2.5 ליטר) מחממים את השמן.
2.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים (נזהרים שהשום לא יישרף).
3.
מוסיפים לסיר את הקישואים, תפוחי אדמה, פטריות, וסלרי.
מוסיפים מים עד לגובה של שלושת רבעי הסיר ומרתיחים.
4.
לאחר שרותח, מוסיפים את אבקות המרק, מלח, פלפל, וחוויאג'.
5.
מכסים את הסיר ומבשלים שעה על אש בינונית.
טיפ לשידרוג: מוסיפים 1/4 כוס אטריות דקות ב-10 הדקות האחרונות של הבישול.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!