האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

זמן הכנה:
8 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו20 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 כף שמן קנולה
  • 1/2 כף שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 קישוא מגורד גס
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 סלסלת פטריות טריות (אפשר להמיר בשימורים)
  • 1 גבעול סלרי ללא העלים, חתוך קטן
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כפית חוויאג' או יותר, לפי הטעם

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני (2.5 ליטר) מחממים את השמן.

2.

מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים (נזהרים שהשום לא יישרף).

3.

מוסיפים לסיר את הקישואים, תפוחי אדמה, פטריות, וסלרי.

מוסיפים מים עד לגובה של שלושת רבעי הסיר ומרתיחים.

 

4.

לאחר שרותח, מוסיפים את אבקות המרק, מלח, פלפל, וחוויאג'.

5.

מכסים את הסיר ומבשלים שעה על אש בינונית.

טיפ לשידרוג: מוסיפים 1/4 כוס אטריות דקות ב-10 הדקות האחרונות של הבישול.

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

מרק פיטריות מוקרם (אלפרדו)

מרק בצל חלומי

גרעיני דלעת קלויים

קניידלך ממולאים בעוף

מרק כרישה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן