
8
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות
1 שעות
רמת קושי: קלה
פרווה
מרק קישואים קל שיקצור לך מחמאות!
מצרכים
- 3 בצלים
- 10 קישואים
- 7 שיני שום שלמות
- 3 כפות שמן (לא חובה)
- מלח ופלפל, לפי הטעם
- 3 כפות אבקת מרק פטריות
- 3 כפות אבקת מרק עוף פרווה
- מעט אגוז מוסקט
- 3-4 קוביות תרד קפוא (לא חובה)
אופן ההכנה
1.
חותכים את הבצלים לרבעים ומכניסים יחד עם השום לסיר גדול ( 8 ליטר).
2.
קולפים 5 קישואים, חותכים גס, ומוסיפים לסיר.
שוטפים עם סקוצ' וסבון כלים את 5 הקישואים הנוספים עם הקליפה. חותכים גס ומוסיפים לסיר.
3.
ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי של כל הירקות.
מוסיפים שמן, מלח ופלפל, מכסים את הסיר ומרתיחים על אש גבוהה .
4.
לאחר שרותח, מוסיפים את אבקות המרק ואגוז מוסקט וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים.
5.
טוחנים את הירקות בבלנד מוט ( אם אתם אוהבים מרק סמיך יותר, אפשר לשפוך חלק מהמים לפני הטחינה).
6.
מוסיפים את התרד הקפוא לסיר וממשיכים לבשל עד שהתרד מפשיר.
טיפ: אפשר להפוך את המרק לחלבי , ולהוסיף מיכל שמנת מתוקה בסוף הבישול.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!