זמן הכנה
10 דק
זמן כולל
50 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מרק של מה שנשאר בבית שיגרום לכם להישאר בבית
מצרכים
- 3 גזרים מגורדים בפומפיה דקה
- 5 שיני שום קצוצות
- 3 כפות שמן
- ירקות לבחירה (פטריות / סלרי/ תפוחי אדמה / בטטות / קישואים/ בצל לבן)
- 1 כוס עדשים
- 1 כוס גריסים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
- 3 כפות אבקת מרק פטריות
- מעט כורכום
- 1 כפית שוחה חוויאג'
אופן ההכנה
1.
בסיר בינוני מטגנים את הגזרים והשום בשמן. נזהרים שלא יישרף השום.
2.
חותכים כל ירק שבחרתם לחצי. חצי ממנו מגרדים ואת החצי השני חותכים לקוביות.
מוסיפים לסיר.
3.
מוסיפים את העדשים והגריסים ומבשלים כמה דקות נוספות תוך כדי עירבוב.
4.
מוסיפים מים עד לכיסוי ומרתיחים.
5.
מוסיפים את התבלינים , מערבבים, וממשיכים לבשל מספר דקות נוספות.
טיפ לשידרוג: ניתן להוסיף אטריות דקות ב10 הדקות האחרונות של הבישול.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!