
8
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
18 דק'
18 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
סלסת תירס קיצית זו מושלמת לכל מנה על האש או אפילו בפני עצמו. תוכלו לגוון את הסלסה על ידי הוספת כרוב ונגיעה של מיונז קל .
מצרכים
- 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסוננים טריים (אפשר להשתמש גם עם גרעיני תירס טריים או קפואים)
- 3 בצלים ירוקים, חלקים לבנים וירוקים פרוסים דק
- 1 פלפל חלפיניו קטן, ללא גרעינים וקצוץ דק (אופציונלי)
- 1 ליים סחוט למיץ
- 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה או 2 כפיות פתיתי כוסברה מיובשת
- 1 כף שמן זית
- 1/2 כפית אבקת צ'ילי
- 1/2 כפית מלח גס
- 1/4 כפית אבקת שום
- 8 נקניקיות
- 8 לחמניות נקניקיות מחיטה מלאה
אופן ההכנה
1.
בקערה גדולה מערבבים היטב את גרעיני התירס, הבצל הירוק, החלפיניו (אם משתמשים), מיץ הליים, הכוסברה, שמן הזית, אבקת הצ'ילי, המלח ואבקת השום.
2.
צולים את הנקניקיות על גריל שחומם מראש לחום בינוני-גבוה במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהן מתחממות.
מניחים כ-2 כפות מסלסת התירס על כל נקניקיה ומגישים מיד בתוך לחמניה.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!