נקניקיות עם סלסת תירס

8

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

18 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

סלסת תירס קיצית זו מושלמת לכל מנה על האש או אפילו בפני עצמו. תוכלו לגוון את הסלסה על ידי הוספת כרוב ונגיעה של מיונז קל .

מצרכים

  • 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסוננים טריים (אפשר להשתמש גם עם גרעיני תירס טריים או קפואים)
  • 3 בצלים ירוקים, חלקים לבנים וירוקים פרוסים דק
  • 1 פלפל חלפיניו קטן, ללא גרעינים וקצוץ דק (אופציונלי)
  • 1 ליים סחוט למיץ
  • 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה או 2 כפיות פתיתי כוסברה מיובשת
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 8 נקניקיות
  • 8 לחמניות נקניקיות מחיטה מלאה

אופן ההכנה

1.

בקערה גדולה מערבבים היטב את גרעיני התירס, הבצל הירוק, החלפיניו (אם משתמשים), מיץ הליים, הכוסברה, שמן הזית, אבקת הצ'ילי, המלח ואבקת השום.

2.

צולים את הנקניקיות על גריל שחומם מראש לחום בינוני-גבוה במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהן מתחממות.

מניחים כ-2 כפות מסלסת התירס על כל נקניקיה ומגישים מיד בתוך לחמניה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

טוסט כמו בחנויות

המבורגר הודו בסגנון אסיאתי עם מלפפון מוחמץ ביתי

המבורגר הודו עם רוטב טרטר ספייסי

טאקוס

המבורגר עדשים מעושן

כריך סלט ביצים עם מלפפון ובזיליקום

סליידר אסאדו

כריך גבינת אדם וירקות

ברוסקטה סלמון מעושן וגבינת עיזים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן