זמן הכנה: 15 דק' זמן הכנה כולל: 3 שעות ו15 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 200 גרם חלבון ביצה 200 גרם סוכר לבן 200 גרם אבקת סוכר אופן ההכנה 1. מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב. 2. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים בתנועות קיפול עד להטמעת האבקת סוכר. 3. מזלפים על תבנית את הצורות הרצויות. 4. מכניסים לתנור על 80 מעלות למשך 3 שעות לפחות, עד לייבוש של הנשיקות. לסדנת וידאו חינמית מראשל – בה תלמדו איך להכין קינוח אחד ולייצר ממנו סדרת קינוחים עם כל הטיפים והטכניקות של המקצוענים, לחצו כאן! חסומים? לחצו כאן
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!