האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

נשיקות מרנג

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
3 שעות ו15 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 200 גרם חלבון ביצה
  • 200 גרם סוכר לבן
  • 200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

1.

מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

2.

מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים בתנועות קיפול עד להטמעת האבקת סוכר.

3.

מזלפים על תבנית את הצורות הרצויות.

4.

מכניסים לתנור על 80 מעלות למשך 3 שעות לפחות, עד לייבוש של הנשיקות.

מתכונים נוספים

שקדים מקורמלים

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

כדורי תמרים ב-3 טעמים

מקרונים

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

פחזניות

ציפוי שוקולד מריר

כדורי טריקולד על בסיס פריך

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן