סאנדיי מלוח-מתוק

4

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

20 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3 כפות מים
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/2 כוס בייגלה מעוך
  • 4 כפות בוטנים
  • 1 מיכל (500 מ"ל) גלידת וניל איכותית - פרווה או חלבי

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מניחים סוכר ומים, בלי לערבב. מחממים על אש בינונית-גבוהה במשך 10–12 דקות, עד שהסוכר נמס ומקבל גוון זהוב בהיר.

2.

מסירים מהאש ומוסיפים בזהירות את השמנת תוך ערבוב – התערובת תבעבע ותתיז מעט.

3.

מחלקים את הגלידה לארבע קערות. מעל כל מנה יוצקים מרוטב הקרמל שהכנו, מפזרים 1/8 כוס בייגלה ו-1 כף בוטנים. מגישים מיד.

קרדיט צילום:  ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מיני מגנום בננה תמר פקאן

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

סאנדיי שוקולד וקהלואה

יוגורט יווני קפוא

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

ארטיק אבטיח

רוטב קרמל מהיר

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

קוביות שייק קפואות

אפוגוטו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן