4 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 20 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 1 כוס סוכר לבן 3 כפות מים 1/4 כוס שמנת מתוקה להקצפה 1/2 כוס בייגלה מעוך 4 כפות בוטנים 1 מיכל (500 מ"ל) גלידת וניל איכותית - פרווה או חלבי אופן ההכנה 1. בסיר בינוני מניחים סוכר ומים, בלי לערבב. מחממים על אש בינונית-גבוהה במשך 10–12 דקות, עד שהסוכר נמס ומקבל גוון זהוב בהיר. 2. מסירים מהאש ומוסיפים בזהירות את השמנת תוך ערבוב – התערובת תבעבע ותתיז מעט. 3. מחלקים את הגלידה לארבע קערות. מעל כל מנה יוצקים מרוטב הקרמל שהכנו, מפזרים 1/8 כוס בייגלה ו-1 כף בוטנים. מגישים מיד. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!