האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

8

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

הבוטנים, הבננות ורוטב הקרמל הביתי הם שהופכים את הקינוח הזה למנצח. מי שמעדיף את הגרסה הקלאסית יכול להפוך את ה"סאנדיי" המדומה הזה לאמיתי באמצעות שימוש בגלידת וניל במקום הפודינג. לחלופין, ניתן להכין גרסה פרווה עם חלב סויה ופודינג סויה.

מצרכים

  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1 כף מים
  • 3 כפות חלב
  • 4 כוסות פודינג וניל מוכן
  • 2 בננות, פרוסות
  • 1 כוס בוטנים קלויים ומומלחים

אופן ההכנה

1.

בסיר קטן שמים סוכר ומים. מביאים לרתיחה ללא ערבוב ומבשלים במשך 10–12 דקות, עד שהתערובת מקבלת צבע ענבר כהה.

2.

מסירים מהאש ומוסיפים בזהירות את החלב – התערובת תבעבע ותתיז מעט. מנערים את הסיר בעדינות וכשהבעבוע מפסיק, טורפים את התערובת לרוטב קרמל חלק.

3.

10–15 דקות, עד שהרוטב מתקרר ומסמיך מעט.

4.

להגשה, מניחים 1/2 כוס פודינג בכל קערה, מוסיפים פרוסות בננה, מפזרים בוטנים ויוצקים רוטב קרמל מעל.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מיני מגנום בננה תמר פקאן

סאנדיי שוקולד וקהלואה

סאנדיי מלוח-מתוק

יוגורט יווני קפוא

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

ארטיק אבטיח

רוטב קרמל מהיר

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

קוביות שייק קפואות

אפוגוטו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן