הבוטנים, הבננות ורוטב הקרמל הביתי הם שהופכים את הקינוח הזה למנצח. מי שמעדיף את הגרסה הקלאסית יכול להפוך את ה"סאנדיי" המדומה הזה לאמיתי באמצעות שימוש בגלידת וניל במקום הפודינג. לחלופין, ניתן להכין גרסה פרווה עם חלב סויה ופודינג סויה.
מצרכים
1/2 כוס סוכר לבן
1 כף מים
3 כפות חלב
4 כוסות פודינג וניל מוכן
2 בננות, פרוסות
1 כוס בוטנים קלויים ומומלחים
אופן ההכנה
1.
בסיר קטן שמים סוכר ומים. מביאים לרתיחה ללא ערבוב ומבשלים במשך 10–12 דקות, עד שהתערובת מקבלת צבע ענבר כהה.
2.
מסירים מהאש ומוסיפים בזהירות את החלב – התערובת תבעבע ותתיז מעט. מנערים את הסיר בעדינות וכשהבעבוע מפסיק, טורפים את התערובת לרוטב קרמל חלק.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!