4 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 10 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 1/4 כוס סירופ תירס בהיר 220 גרם שוקולד מריר, קצוץ 1/4 כוס קהלואה (ניתן להמיר בליקר שוקולד או קפה לבחירתכם) 1 מיכל (500 מ"ל) גלידת שוקולד איכותית פרווה או חלבי אופן ההכנה 1. מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה עד שמתחילות להופיע בועות קטנות סביב השוליים. 2. בקערה בינונית מערבבים את סירופ התירס והשוקולד. 3. יוצקים את השמנת החמה על תערובת השוקולד וממתינים 5 דקות. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים את הקהלואה / ליקר תוך ערבוב. 4. מחלקים את גלידת השוקולד לארבע קערות. יוצקים מעל כל מנה את הרוטב ומגישים מיד. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!