האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סאנדיי שוקולד וקהלואה

4

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/4 כוס סירופ תירס בהיר
  • 220 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 1/4 כוס קהלואה (ניתן להמיר בליקר שוקולד או קפה לבחירתכם)
  • 1 מיכל (500 מ"ל) גלידת שוקולד איכותית פרווה או חלבי

אופן ההכנה

1.

מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה עד שמתחילות להופיע בועות קטנות סביב השוליים.

2.

בקערה בינונית מערבבים את סירופ התירס והשוקולד.

3.

יוצקים את השמנת החמה על תערובת השוקולד וממתינים  5 דקות.

טורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים את הקהלואה / ליקר תוך ערבוב.

4.

מחלקים את גלידת השוקולד לארבע קערות. יוצקים מעל כל מנה את הרוטב ומגישים מיד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מיני מגנום בננה תמר פקאן

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

סאנדיי מלוח-מתוק

יוגורט יווני קפוא

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

ארטיק אבטיח

רוטב קרמל מהיר

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

קוביות שייק קפואות

אפוגוטו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן