סופגניות

זמן הכנה

25 דק

זמן כולל

380 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 180 גרם סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כוסות חלב
  • 200 גרם חמאה
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • 4 חלמונים
  • 2 ביצים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

1.

שופכים את כל החומרים למעט החמאה אל תוך קערת מיקסר.

2.

לשים את הבצק במשך 5 דקות על מהירות בינונית.

3.

מוסיפים את החמאה אל תוך המיקסר וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק אחיד.

4.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה במשך 5 שעות במקרר.

5.

לאחר ההתפחה מחלקים לעיגולים שווים בגודלם ( ניתן להעזר במשקל מזון).

6.

מתפיחים את העיגולים כחצי שעה נוספת , עד שמכפילים את נפחם לפחות.

7.

מטגנים בשמן עמוק.

8.

לאחר הטיגון ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים ו/או לקשט מלמעלה.

אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.

מתכונים נוספים

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

ספינג' מרוקאי של החיים

ציפוי וניל עשיר

דונאטס חלבי

צ'ורוס עם קינמון וסוכר

סופגניית קרם בייגלה

סופגניית קקאו וגנאש חלב

סופגניית חמאת בוטנים ושבבי במבה

סופגניית שנטלי ותות מצופה שוקולד

סופגניית קרם לימון ומרנג

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן