זמן הכנה 25 דק זמן כולל 380 דק רמת קושי: קלה חלבי מצרכים 1 קילו קמח 180 גרם סוכר 1 כפית מלח 3 כוסות חלב 200 גרם חמאה 4 כפות שמרים יבשים 4 חלמונים 2 ביצים שמן לטיגון אופן ההכנה 1. שופכים את כל החומרים למעט החמאה אל תוך קערת מיקסר. 2. לשים את הבצק במשך 5 דקות על מהירות בינונית. 3. מוסיפים את החמאה אל תוך המיקסר וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק אחיד. 4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה במשך 5 שעות במקרר. 5. לאחר ההתפחה מחלקים לעיגולים שווים בגודלם ( ניתן להעזר במשקל מזון). 6. מתפיחים את העיגולים כחצי שעה נוספת , עד שמכפילים את נפחם לפחות. 7. מטגנים בשמן עמוק. 8. לאחר הטיגון ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים ו/או לקשט מלמעלה. אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!