
זמן הכנה:
15 דק'
15 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'
35 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
השם של הסופגניות האלו הוא בדיוק מה שהן – כל סופגניה תצא לכם בצורה אחרת, ואולי לא הכי סימטרית:) אבל המתכון הזה כל כך פופולארי כי הוא קל להכנה והתוצאה טעימה המיוחד!!
מצרכים
- 2.5 כוסות קמח
- 3/4 כוס סוכר
- 2 כפות (= 2 שקיות) סוכר וניל
- 1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
- 2 גביעי אשל או לבן
- 2 ביצים
- 1 כפית אבקת אפיה
- שמן לטיגון עמוק
- אבקת סוכר להגשה
אופן ההכנה
1.
בקערה בינונית מערבבים היטב את כל המצרכים (חוץ משמן) עד לקבלת תערובת אחידה.
2.
בסיר גדול מחממים שמן לטיגון עמוק.
כדי לבדוק אם השמן התחמם מספיק לטיגון - שופכים מעט מהבלילה לתוך השמן, ואם היא צפה - אפשר להתחיל לטגן את הסופגניות.
3.
לוקחים כף גדושה בבלילה, ובעזרת כף נוספת מורידים את התערובת לתוך השמן החם.
מטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
4.
מעבירים את הסופגניה לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.
5.
זורים בנדיבות אבקת סוכר מעל הסופגניות.
אוכלים חם!
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!