
10 דק'
1 שעות ו40 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- סופגניות
- גבינת שום שמיר
- ריבת שרי
- עלי מיקרו
- 600 גרם עגבניות שרי
- 200 גרם סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל / או אם זכיתם בלוטו ויש לכם מקל וניל אז בכלל וואו:)
- מיץ מ-1/2 לימון
- קליפה של חצי לימון
אופן ההכנה
ריבת עגבניות שרי: דוקרים את העגבניות עם סכין שיהיה להם חתך קטן ושמים בסיר.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים לאש קטנה ומבשלים כשעה וחצי-שעתיים במכסה פתוח, תוך ערבוב מתמיד, עד שהריבה מסמיכה ומוכנה. תשמרו על הריבה:)
מוזגים את הריבה החמה מייד לצנצנת וסוגרים את המכסה.
הרכבה: מעבירים את גבינת השמנת לשקית זילוף , ומזלפים טיפות שוות בגודלן על החלק העליון של הסופגניה.
טיפ: טובלים קורצן עוגיות עגול / או פתח של כוס זכוכית בגבינת השמנת ומטביעים אותה קלות על החלק העליון של הסופגניה כדי לסמן צורה עגולה שתעזור לזילוף מדויק .
מוסיפים טיפות של ריבת השרי ומעטרים בעלי המיקרו.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!