
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
5 שעות ו15 דק'
5 שעות ו15 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- סופגניות קנויות או ביתיות
- סירופ סוכר
- סוכר וקקאו (אפשר להוסיף אבקת איבוק מטאלית / זהב)
- גנאש שוקולד חלב כרמית
- בייגלה מצופה שוקולד מוזהב
סירופ סוכר
- 150 גרם סוכר
- 100 גרם מים
גנאש שוקולד חלב כרמית
- 300 גרם שוקולד חלב כרמית
- 200 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1.
גנאש שוקולד חלב: ממיסים ביחד את כל החומרים במיקרוגל או בבן מארי.
2.
מקררים 5 שעות במקרר ואז מקציפים במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת גנאש.
3.
סירופ סוכר: מחממים בסיר את המים והסוכר עד שמבעבע והסירופ מסמיך מעט.
4.
הרכבה: טובלים את הסופגניה בסירופ הסוכר החם , ולאחר מכן בקערה עם תערובת הסוכר והקקאו.
5.
מעבירים את הגנאש לשקית זילוף ומזלפים 3 טיפות במרכז הסופגניה.
6.
מעטרים בביגלה שוקולד מצופה זהב.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!