
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'
15 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- סופגניה
- גנאש שוקולד לבן כרמית
- פניני קראנץ‘ (ניתן למצור בחנויות למוצרי אפיה)
- קרם שוקולד חלב כרמית
- עוגיה מצופה שוקולד
גנאש שוקולד לבן כרמית
- 0 גרם שוקולד לבן כרמית
- 150 גרם שמנת מתוקה
קרם שוקולד חלב כרמית
- 300 גרם שמנת מתוקה
- 25 גרם פודינג וניל
- 50 גרם שוקולד חלב כרמית
אופן ההכנה
1.
גנאש שוקולד לבן: ממיסים ביחד את כל החומרים במיקרוגל או בבן מארי.
שימו לב להשתמש עם הגנאש כשהוא עדיין נוזלי!
2.
קרם שוקולד חלב: במיקרוגל או בבן מארי ממיסים 50 גרם שמנת מתוקה עם שוקולד חלב.
3.
מקציפים את שאר החומרים במיקסר עם וו הקצפה.
4.
מערבבים יחד את 2 התערובת עד לקבלת קרם.
5.
הרכבה: כשהגנאש עדיין נוזלי, טובלים בו את החלק העליון של הסופגניה.
6.
מפזרים מעל פניני קרנץ' (הם יידבקו לפני שהגנאש יתקשה)
7.
מעבירים את קרם השוקולד לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים מהקרם במרכז כל סופגניה.
8.
מעטרים בעוגיה מצופה שוקולד.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!