האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סופגניית קריספי חציל וגבינת שמנת

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
5 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)

קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.

המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.

מצרכים

  • סופגניות
  • גבינת שמנת קנויה או ביתית (מתכון למטה)
  • פרוסות חציל מטוגנות או אפויות בתנור
  • עלי מיקרו
גבינת שמנת
  • 1 ק'ג שמנת חמוצה 15%
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה

1.

גבינת שמנת: מערבבים יחד שמנת חמוצה ומלח.

2.

מניחים מסננת בתוך כלי גדול יותר.

מניחים בתוך המסננת בד חיתול ומוזגים לתוכו את השמנת החמוצה.

3.

סוגרים על השמנת עם בד החיתול ומכניסים למקרר למינימום 24 שעות.

4.

מעבירים לקופסה נקייה.

(גבינת השמנת נשמרת במקרר יותר מחודש)

5.

הרכבה: מעבירים את גבינת השמנת לשקית זילוף ומזלפים הלוך חזור על חצי משטח הסופגניה ( אם אין לכם שקית זילוף וצנטר - ניתן גם להשתמש בשקית הקפאה ולגזור פתח קטן בקצה, או לחלופין למרוח את הגבינה בעזרת סכין על הסופגניה במקום לזלף).

6.

מניחים בצד השני של הסופגניה את פרוסות החציל, ומעטרים בעלי מיקרו.

מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.

רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il

מתכונים נוספים

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית גבינת שום שמיר וריבת שרי

סופגניית קרם בטטה

סופגניית טפנד עגבניות

סופגניית סלט ביצים

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

סופגניית מוס סלמון ושבבי בצל

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן