
5 דק'
5 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- סופגניות
- גבינת שמנת קנויה או ביתית (מתכון למטה)
- פרוסות חציל מטוגנות או אפויות בתנור
- עלי מיקרו
- 1 ק'ג שמנת חמוצה 15%
- 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
גבינת שמנת: מערבבים יחד שמנת חמוצה ומלח.
מניחים מסננת בתוך כלי גדול יותר.
מניחים בתוך המסננת בד חיתול ומוזגים לתוכו את השמנת החמוצה.
סוגרים על השמנת עם בד החיתול ומכניסים למקרר למינימום 24 שעות.
מעבירים לקופסה נקייה.
(גבינת השמנת נשמרת במקרר יותר מחודש)
הרכבה: מעבירים את גבינת השמנת לשקית זילוף ומזלפים הלוך חזור על חצי משטח הסופגניה ( אם אין לכם שקית זילוף וצנטר - ניתן גם להשתמש בשקית הקפאה ולגזור פתח קטן בקצה, או לחלופין למרוח את הגבינה בעזרת סכין על הסופגניה במקום לזלף).
מניחים בצד השני של הסופגניה את פרוסות החציל, ומעטרים בעלי מיקרו.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!