
6
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'
35 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- 6 סופגניות
- קרם בטטה
- קוביות בטטה מטוגנות
- בצל סגול קצוץ
- תערובת פפריקה ושוםנ
- בטי אפונה
קרם בטטה
- 1 בטטה
- 2 תפוחי אדמה
- 1 כף צ‘ילי
- 100 גרם חמאה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
1.
קרם בטטה: מבשלים את הבטטה ותפוחי האדמה במים רותחים.
2.
מסננים את המים.
3.
מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת פירה חלק וקרמי.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!