
מנות
20 דק'
35 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- סופגניה (קנויה או ביתית)
- סירופ סוכר
- סוכר מוכסף
- קרם שנטלי
- שוקולד לבן כרמית מגורד
- פניני קראנץ‘
- תות מצופה שוקולד חלב בזיגוג שוקולד לבן
- 50 גרם סוכר
- 100 גרם מים
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 25 גרם פודינג וניל
- 12 גרם סוכר
- 200 גרם שוקולד חלב כרמית
- 20 גרם חמאת קקאו
- 50 גרם שוקולד לבן כרמית
- תותים שטופים היטב ונקיים שהוקפאו מראש
אופן ההכנה
סירופ סוכר: מחממים בסיר את המים והסוכר עד שמבעבע והסירופ מסמיך מעט.
טובלים את החלק העליון של הסופגניה בסירופ סוכר, ואז טובלים בקערה עם הסוכר המוכסף.
קרם שנטלי: מקציפים את כל החומרים יחד בקערת המיקסר עם וו ההקצפה עד לקבלת קרם יציב.
(ניתן גם למלא את הסופגניות בקרם)
מעבירים את קרם השנטלי לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים קרם בנדיבות במרכז הסופגניה.
מקשטים את זילוף הקרם בפניני קראנץ' לבנים ובשוקולד המגורד.
תות מצופה בשוקולד: ממיסים בנפרד שוקולד חלב וחמאת קקאו בפולסים במיקרוגל או בבן מארי.
מערבבים יחד.
טובלים תות קפוא בתערובת השוקולד.
לאחר שהציפוי מתקשה, ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בבן מארי ומזגגים מעל לקראנץ' שוקולד.
מניחים את התות המצופה מעל לקרם השנטלי.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!