2 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 15 דק' רמת קושי: קלה פרווה סחלב הוא משקה שמנת שמעובה ע"י פקעות סחלב טחונות (המתכון שלנו מעובה בקמח אורז או בעמילן תירס) , ומוסיפים לו ניחוחות של וניל ומי ורדים. אפשר להוסיף לסחלב קינמון, פירות יבשים , ועוד. מצרכים 3 כוסות חלב שקדים / או חלב קוקוס 1 כף סוכר 1 פול וניל מגורד/ או 2 כפיות תמצית וניל 2 כפות קמח אורז / או עמילן תירס 1/2 כפית מי ורדים מעט מלח ים תוספות לעיטור: שבבי קוקוס/ קינמון / פיסטוקים קצוצים/ אגוזי מלך קצוצים/ צימוקים/ דובדבנים מיובשים/ תמרים חתוכים. אופן ההכנה 1. בסיר קטן על גבי חום נמוך מבשלים את החלב, סוכר, וניל, קמח אורז, מי ורדים, ומלח , תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהתערובת מתעבה ונהיית חמה, כ-3 דקות. 2. מגישים בספלים יחד עם התוספות שאוהבים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר