
6
מנות
זמן הכנה:
8 דק'
8 דק'
זמן הכנה כולל:
28 דק'
28 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
הצ'ימיצ'ורי במקורו מגיע מארגנטינה והוא רוטב מעולה להגיש לצד בשרים על האש או כמרינדה. תערובת הבסיס הקלאסית היא שילוב של פטרוזיליה, אורגנו, שום, שמן זית, שבבי פלפל אדום, וחומץ. כשאני ממהרת, אני משתמשת עם קוביות קפואות של פטרוזיליה, בזילקיום , וכוסברה – מה שמקצר את זמן ההכנה אפילו יותר.
מצרכים
- 1/3 כוס (או 6 קוביות קפואות) פטרוזיליה קצוצה
- ¼ כוס (או 4 קוביות קפואות) בזילקיום קצוץ
- 1/8 כוס (או 2 קוביות קפואות) כוסברה קצוצה
- ¼ כוס שמן זית
- 3 כפות חומץ יין אדום
- ½ בצל סגול, קצוץ דק
- 3 שיני שום, קצוצות דק
- 1 כף אורגנו יבש
- 1 כף פתיתי צ'ילי גרוס
- 1 כפית מלח גס
- 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- 680 גרם סטייק אנטריקוט
אופן ההכנה
1.
בקערה בינונית מערבבים את עישבי התיבול עם שמן זית, חומץ, בצל, שום, אורגנו, פתיתי צ'ילי, מלח ופלפל, ומניחים בצד.
(אם משתמשים בקוביות עשבי תיבול קפואות, יש לשים אותם יחד במסננת קטנה , ולאחר שהן מפשירות , לערבב עם יתר החומרים)
2.
מטגנים את הסטייק על גריל שחומם מראש ל8 עד 10 דקות למדיום רייר , ומחכים 6 דקות לפני שפורסים. חותכים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומפזרים מעל בנדיבות את הצ'ימיצ'ורי.
מגישים מייד.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!