האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סטייק על הגריל עם צ'ימיצ'ורי

6

מנות

זמן הכנה:
8 דק'
זמן הכנה כולל:
28 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

הצ'ימיצ'ורי במקורו מגיע מארגנטינה והוא רוטב מעולה להגיש לצד בשרים על האש או כמרינדה. תערובת הבסיס הקלאסית היא שילוב של פטרוזיליה, אורגנו, שום, שמן זית, שבבי פלפל אדום, וחומץ. כשאני ממהרת, אני משתמשת עם קוביות קפואות של פטרוזיליה, בזילקיום , וכוסברה – מה שמקצר את זמן ההכנה אפילו יותר.

מצרכים

  • 1/3 כוס (או 6 קוביות קפואות) פטרוזיליה קצוצה
  • ¼ כוס (או 4 קוביות קפואות) בזילקיום קצוץ
  • 1/8 כוס (או 2 קוביות קפואות) כוסברה קצוצה
  • ¼ כוס שמן זית
  • 3 כפות חומץ יין אדום
  • ½ בצל סגול, קצוץ דק
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף פתיתי צ'ילי גרוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 680 גרם סטייק אנטריקוט

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית מערבבים את עישבי התיבול עם שמן זית, חומץ, בצל, שום, אורגנו, פתיתי צ'ילי, מלח ופלפל, ומניחים בצד.

(אם משתמשים בקוביות עשבי תיבול קפואות, יש לשים אותם יחד במסננת קטנה , ולאחר שהן מפשירות , לערבב עם יתר החומרים)

2.

מטגנים את הסטייק על גריל שחומם מראש ל8 עד 10 דקות למדיום רייר , ומחכים 6 דקות לפני שפורסים. חותכים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומפזרים מעל בנדיבות את הצ'ימיצ'ורי.

מגישים מייד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

סליידר לביבות תפוחי אדמה וסטייק

סליידר לביבות תפוחי אדמה וקורנביף

טאג'ין טלה

נקניקיות עם סלסת תירס

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן