
21
מאפינס
זמן הכנה:
25 דק'
25 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו5 דק'
1 שעות ו5 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
סטראטה – פשטידת לחם איטלקי, עם טוויסט במתכון – שימוש עם שאריות חלה משבת ואפיה בתבניות מאפינס אישיות, שמושלמות לאכול לארוחת בוקר בכל ימות השבוע. לאחר שהתקררו, עוטפים את המאפינס ושומרים במקרר. מחממים לפני ההגשה או נהנים מהם קרים.
מצרכים
- 8 ביצים, טרופות
- 4 כפות חמאה מומסת
- 3 כוסות קוביות בינונית של חלה
- 2 כוסות עלי תרד
- 2 פלפלים אדומים קלויים, ללא זרעים וחתוכים לקוביות
- 1/4 כוס בצל ירוק פרוס
- 2 כוסות שמנת מתוקה
- 2 כוסות תערובת גבינות מגורדות לבחירה - צהובה, צ'דר, שוויצרית ומוצרלה
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס בחמאה או בשמן.
2.
בקערה גדולה מערבבים ביצים, חמאה מומסת, חלה, תרד, פלפלים אדומים, בצל ירוק, שמנת, גבינות, מלח ופלפל.
3.
יוצקים את התערובת לתבנית המאפינס המשומנת ואופים במשך 30–40 דקות, עד שהביצים מתייצבות אך אינן קשות מדי.
4.
נותנים למאפינס להתייצב במשך 15 דקות לפני ההגשה.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!