סירופ רימונים

1/2 כוס

זמן הכנה

2 דק

זמן כולל

50 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

לא מתוק מדי ולא חמוץ מדי, סירופ רימונים הוא משדרג הטעמים המושלם. הסירופ הפשוט הזה מעולה למגוון שימושים – מזילוף על ירקות, דגים, עוף ובקר ועד ערבוב בקוקטייל מרטיני אהוב.

והבונוס – סירופ רימונים ניתן לשמור במקרר למשך חודשים. השקיעו בהכנה עכשו, ותהנו ממנו רבות בהמשך.

מצרכים

  • 2 כוסות מיץ רימונים
  • 1/4 כוס סוכר

אופן ההכנה

1.

מבשלים על חום בינוני עד שמיץ הרימונים מצטמצם ב-2/3 ומקבל מרקם סירופי.

אחסון: ניתן לשמור את סירופ הרימונים במקרר, מכוסה, למשך עד 3 חודשים

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

רליש תירס ואבוקדו

רוטב צ'ילי שום ביתי

רוטב סלט מזרח תיכוני

ממרח פסטו חלבי

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

רוטב פסטה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן