האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סירופ רימונים

1/2 כוס

זמן הכנה:
2 דק'
זמן הכנה כולל:
50 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

לא מתוק מדי ולא חמוץ מדי, סירופ רימונים הוא משדרג הטעמים המושלם. הסירופ הפשוט הזה מעולה למגוון שימושים – מזילוף על ירקות, דגים, עוף ובקר ועד ערבוב בקוקטייל מרטיני אהוב.

והבונוס – סירופ רימונים ניתן לשמור במקרר למשך חודשים. השקיעו בהכנה עכשו, ותהנו ממנו רבות בהמשך.

מצרכים

  • 2 כוסות מיץ רימונים
  • 1/4 כוס סוכר

אופן ההכנה

1.

מבשלים על חום בינוני עד שמיץ הרימונים מצטמצם ב-2/3 ומקבל מרקם סירופי.

אחסון: ניתן לשמור את סירופ הרימונים במקרר, מכוסה, למשך עד 3 חודשים

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

ממרח פסטו חלבי

רוטב פסטה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן