לא מתוק מדי ולא חמוץ מדי, סירופ רימונים הוא משדרג הטעמים המושלם. הסירופ הפשוט הזה מעולה למגוון שימושים – מזילוף על ירקות, דגים, עוף ובקר ועד ערבוב בקוקטייל מרטיני אהוב.
והבונוס – סירופ רימונים ניתן לשמור במקרר למשך חודשים. השקיעו בהכנה עכשו, ותהנו ממנו רבות בהמשך.
מצרכים
2 כוסות מיץ רימונים
1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
1.
מבשלים על חום בינוני עד שמיץ הרימונים מצטמצם ב-2/3 ומקבל מרקם סירופי.
אחסון: ניתן לשמור את סירופ הרימונים במקרר, מכוסה, למשך עד 3 חודשים
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!