אפשר להפוך את הסלט לגואקמולה אם רוצים – פשוט מועכים את האבוקדו קודם ואז מוסיפים את הרוטב. שומרים את הגלעין בתוך הסלט עד להגשה – זה יעזור לשמור על הצבע הירוק היפה של האבוקדו וימנע השחמה! הסלט הזה משתלב נהדר עם ביצת עין, צ'יפס , כריכים, דגים… מומלץ להכין כמות נוספת, אבל שימו לב שהוא יחזיק רק יום-יומיים נוספים במקרר.
אני באה להכין ורואה שאין לי בבית חרדל
זה קריטי למתכון או שיהיה טעים גם בלעדיו?
תודה!
מערכת מניו • 21:03 • 13/02/2025
היי רחלי! החרדל מוסיף עומק וטיפה חריפות לרוטב, אבל הסלט יהיה טעים גם בלעדיו! אם יש לך חומץ בלסמי, מיץ לימון או אפילו מעט דבש, אפשר להוסיף כדי לשמור על איזון הטעמים.
אפשר גם פשוט לוותר על החרדל ולהכין את הרוטב עם שאר המרכיבים.