זמן הכנה:
10 דק
זמן כולל:
10 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
סלט
- 2 גזרים
- 1 קולורבי גדול
- 3 מלפפונים שטופים עם הקליפה
- 1/2 כוס גרעיני דלעת
- 1/2 כוס שומשום
- קרוטונים לסלט
רוטב
- 6 שיני שום
- 1/2 כוס מיונז
- 1 כף חומץ
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות מים
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1.
הכנת הסלט:
חותכים את הירקות לג'וליאנים (גפרורים דקים ממש)
2.
טוחנים את רכיבי הרוטב לרוטב אחיד וחלק.
3.
אם הוא סמיך מאוד מוסיפים עוד מעט מים.
4.
טועמים ומוסיפים סוכר או מלח לפי הטעם האישי.
5.
שמים את הירקות החתוכים בקערה.
6.
מוסיפים גרעיני דלעת, קרוטונים ושומשום.
7.
יוצקים את הרוטב מערבבים היטב ומגישים מיד.
8.
טיפ: אפשר להוסיף קשיו, משדרג ממש את הסלט.
תנאי אחסון: במקרר שלושה ימים
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!