זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 10 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 2 כוסות חומץ תפוחים 1/2 כוס סוכר 1/4 כוס מלח גס 1 מקל קינמון 1 כוכב אניס 1 כפית גרגרי פלפל שחור שלמים 3 גזרים בינוניים, פרוסים לעיגולים דקים או מגוררים 1 ראש כרוב ירוק, חתוך לחתיכות קטנות אופן ההכנה 1. מוסיפים חומץ, סוכר, מלח, קינמון, אניס וגרגרי פלפל שחור לסיר בגודל בינוני. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 3 עד 5 דקות, עד שהסוכר והמלח נמסים. 2. מניחים את הגזרים והכרוב בכלי עמיד לחום. יוצקים את נוזל הכבישה החם על הגזרים והכרוב. מצננים לחלוטין, מכסים ושומרים במקרר למשך הלילה או עד שבועיים. 3. מעבירים את הירקות הכבושים לקערה או לצנצנת זכוכית. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!