8
מנות
זמן הכנה
10 דק
זמן כולל
20 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
לאחר הרבה נסיונות , הגעתי למתכון המושלם!
טעים במיוחד לצד חלה טריה וטחינה.
מצרכים
- 4 כפות שמן זית, מחולק
- 2 בצל לבן, קצוץ דק
- 2 קופסאות שימורי זיתים ירוקים, מסוננים מהנוזלים
- 300 גרם רסק עגבניות
- 1 פלפל חריף ירוק או כמה שאוהבים , לא חובה
- 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפיות מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כמון
- 1 כף צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
1.
בסיר בינוני מחממים 2 כפות מהשמן.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.
2.
מוסיפים את הזיתים ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב.
3.
מוסיפים את הפלפל החריף (אם משתמשים), רסק עגבניות, כוסברה, סוכר, תבלינים, ו-2 כפות שמן שנותרו, ומבשלים במשך כמה דקות תוך כדי עירבוב.
אם צריך , ניתן להוסיף מעט מים.
4.
מחכים שהסלט יתקרר לפני ההגשה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!