האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סלט ירקות קצוץ עם שאריות בריסקט

4

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

אפשר להכין את הסלט הזה עם כל ירק, אך עדיף להשתמש בעלי חסה רומיין או קייל , שניתן לקצוץ יחד עם ירקות פריכים נוספים לפני שמוסיפים מעל את הבשר. זהו מתאבן מצוין או תוספת לארוחות החג שלכם, והדרך המושלמת להשתמש בשאריות הבריסקט.

מצרכים

סלט
  • 6 כוסות קייל או חסה , קצוצים
  • 1 כוס כרוב סגול קצוץ
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • 1 פלפל אדום קצוץ
  • 1 מלפפון קלוף ופרוס
  • 340 גרם שאריות בריסקט (או אסאדו) מפורק
רוטב
  • 1/4 כוס חומץ יין אדום
  • 1 כף שום כתוש
  • קמצוץ מלח גס או מלח ים
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1.

בכלי קטן טורפים את החומץ, השום, המלח והפלפל.

מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ןמערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2.

בקערה גדולה מערבבים את הקייל / או החסה, הכרוב , העגבניות, הבצל , הפלפלים והמלפפון.

3.

יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים היטב, ומניחים את בשר הבריסקט המפורק מעל.

קרדיט צילום : ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט פנצנלה עם שאריות חלה

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט ניסואז

סלט מנגו, קינואה ושעועית שחורה

סלט פטריות חמות

סלט קיסר עם סלמון צרוב

סלט חלומי ופטריות

סלט עוף וירקות עם רוטב עגבניות מיובשות

סלט סטייק דרום-מערבי עם רוטב אבוקדו וכוסברה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן