
4
מנות
זמן הכנה:
15 דק'
15 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'
15 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
אפשר להכין את הסלט הזה עם כל ירק, אך עדיף להשתמש בעלי חסה רומיין או קייל , שניתן לקצוץ יחד עם ירקות פריכים נוספים לפני שמוסיפים מעל את הבשר.
זהו מתאבן מצוין או תוספת לארוחות החג שלכם, והדרך המושלמת להשתמש בשאריות הבריסקט.
מצרכים
סלט
- 6 כוסות קייל או חסה , קצוצים
- 1 כוס כרוב סגול קצוץ
- 1 כוס עגבניות שרי חצויות
- 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
- 1 פלפל אדום קצוץ
- 1 מלפפון קלוף ופרוס
- 340 גרם שאריות בריסקט (או אסאדו) מפורק
רוטב
- 1/4 כוס חומץ יין אדום
- 1 כף שום כתוש
- קמצוץ מלח גס או מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
- 1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.
בכלי קטן טורפים את החומץ, השום, המלח והפלפל.
מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ןמערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2.
בקערה גדולה מערבבים את הקייל / או החסה, הכרוב , העגבניות, הבצל , הפלפלים והמלפפון.
3.
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים היטב, ומניחים את בשר הבריסקט המפורק מעל.
קרדיט צילום : ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!