4 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 10 דק רמת קושי: קלה פרווה אפשר להשתמש בכל סוג מלפפון לסלט הזה, אני אישית אוהבת את הטעם והטקסטורה שיש למלפפונים הפרסים הקטנים. מצרכים 3 מלפפונים פרסיים קטנים או 2 מלפפונים רגילים 1/3 כוס חומץ יין אדום 1 כף דבש 1 כף שאלוטים כתושים 2/3 כוסות שמן זית 1/2 כפית מלח גס 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי 1 בצל סגול קטן, פרוס לחצאי טבעות 1/2 כוס צימוקים צהובים אופן ההכנה 1. חותכים את המלפפונים לרבעים לאורך ופורסים למקלות בגודל 6 ס"מ. 2. מכניסים את החומץ יין אדום, דבש, ושאלוטים למעבד מזון וטוחנים. תוך כדי, מוסיפים לאט את השמן זית. מוסיפים את המלח ופלפל. 3. בקערה גדולה, מערבבים את המלפפונים, בצל, וצימוקים. שופכים מעל את הרוטב. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!