4 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 30 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים ¼ כוס חמאת בוטנים (חלקה או עם שברי בוטנים) ¼ כוס מיסו לבן 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר ¼ כוס חומץ אורז 2 כפות מיץ ליים טרי 3 כפות רוטב סויה (אפשר ללא גלוטן) 2 שיני שום, כתושות 2 כפות שמן שומשום קלוי 1 כפית או יותר שמן צ'ילי חריף או רוטב סריראצ’ה 340 גרם אטריות אורז, מושרות במים רותחים כ-10 דקות ומסוננות תוספות: בצל ירוק קצוץ שומשום שחור ולבן גזר מגורד בוטנים קצוצים אופן ההכנה 1. בקערה בינונית טורפים יחד חמאת בוטנים, מיסו, ג'ינג'ר, חומץ, מיץ ליים, רוטב סויה, שום, שמן שומשום ושמן צ'ילי. 2. מערבבים את הרוטב עם האטריות המוכנות ומקשטים בבצל ירוק, שומשום, גזר מגורד ובוטנים קצוצים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!