
4
מנות
זמן הכנה:
7 דק'
7 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'
15 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
הסלט הזה מקסים וקייצי במיוחד, מלא בירוקים חיים, ואנחנו בטוחים שתאהבו את הרוטב הייחודי על הסטייק ועל הסלט עצמו!
מצרכים
- 453 גרם לונדון ברויל (בשר מספר 7 ) / או סטייק אנטריקוט
- פלפל שחור גרוס
- 4 כוסות עלי בייבי
- ½ כוס עגבניות שרי, חצויות
- ½ כוס פלפל כתום או אדום, חתוך דק
- ½ אבוקדו , פרוס
- ½ בצל סגול, פרוס
- רוטב 1 כוס כוסברה טריה, עם הגבעולים
- ½ אבוקדו
- ¼ כוס מיץ ליים (או מיץ לימון)
- 1 שן שום
- 2-4 כפות מים
- 1 כף שמן זית
- מעט פתיתי פלפל אדום או אבקת צ'ילי
- מלח ופלפל שחור גס , לפי הטעם
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור על מצב גריל בחום גבוה.
2.
במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט ידני טוחנים את הכוסברה, אבוקדו, מיץ ליים (/לימון), שמן זית ותבלינים עד לקבלת מרקם אחיד וקרמי. מתקנים תיבול לפי הטעם עם מלח ופלפל.
3.
מתבלים את הסטייק משני צידיו עם מלח ופלפל.
4.
מניחים את הסטייק על הגריל החם, וצולים 3-4 דקות על כל צד, עד שמוכן.
5.
מרכיבים את הסלט מהחסה והירקות. פורסים את הסטייק ומניחים מעל. מזלפים מעל את הרוטב.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!