האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סלט פסטה בפסטו ושרי

15

כוסות ארוח אישיות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 ליטר פסטה פוזילי מבושלת (שקית 500 גרם לפני הבישול)
  • צרור בזילקיום
  • 150 גרם אגוזי מלך
  • 6 כפות שמן זית
  • מיץ לימון טרי מלימון אחד שלם
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום
  • 300 גרם עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה

1.

פסטו: טוחנים במעבד מזון בזילקיום, אגוזי מלך, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, ושום עד לקבלת מרקם אחיד.

2.

סלט פסטה: מערבבים את הפסטו עם הפסטה המבושלת.

מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים.

הצעת הגשה: לארוחה חלבית מומלץ מאד להוסיף 100 גרם של פרמזן.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

פסטה מוקרמת כמו במסעדות

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן