15 כוסות ארוח אישיות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 10 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 2 ליטר פסטה פוזילי מבושלת (שקית 500 גרם לפני הבישול) צרור בזילקיום 150 גרם אגוזי מלך 6 כפות שמן זית מיץ לימון טרי מלימון אחד שלם 1 כפית שטוחה מלח קורט פלפל שחור גרוס 2 שיני שום 300 גרם עגבניות שרי חצויות אופן ההכנה 1. פסטו: טוחנים במעבד מזון בזילקיום, אגוזי מלך, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, ושום עד לקבלת מרקם אחיד. 2. סלט פסטה: מערבבים את הפסטו עם הפסטה המבושלת. מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים. הצעת הגשה: לארוחה חלבית מומלץ מאד להוסיף 100 גרם של פרמזן. גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!