8 מנות זמן הכנה: 5 דק זמן כולל: 15 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 8 מנות פילה סלמון 1/3 כוס שמן מלח פלפל שחור גבישי שום (או ראש שום שלם כתוש) פפריקה מתוקה רוטב צ'ילי מתוק קצח אופן ההכנה 1. הכנת הדג: מברישים את מנות הסלמון בשמן. 2. בוזקים מלח, פלפל שחור, גבישי שום (או שום כתוש), פפריקה מתוקה (לא הרבה). 3. מזלפים רוטב צ'ילי מתוק. 4. מפזרים קצח. 5. אופים ב 230 מעלות 10 דקות. תנאי אחסון: במקרר שלושה ימים. בהקפאה לאורך זמן. יש להעביר מההקפאה ישירות לחימום ללא הפשרה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!