סלמון כבוש ביתי בשלל סגנונות

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

60 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

פותחים מעדניה בבית! אפשר להנות מהסלמון הכבוש (גרבלקס) בפני עצמו, או לשדרג אותו לסלט הרינג בסגנון האהוב עלייכם!

מצרכים

סלמון כבוש
  • 1 חתיכת פילה סלמון טרי ללא עור
  • מלח גס
סלט סלמון בשמן וירקות
  • סלמון כבוש חתוך לקוביות
  • 1/2 בצל סגול קצוץ (ניתן להמיר בבצל ירוק)
  • 1 פלפל אדום קצוץ
  • אופציונאלי: 1/2 פלפל חריף קצוץ
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כפית חומץ
סלט סלמון עם מיונז
  • סלמון כבוש חתוך לקוביות
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית חרדל

אופן ההכנה

1.

סלמון כבוש: שוטפים את פילה הסלמון במים ומייבשים היטב בעזרת נייר סופג.

2.

שמים שכבה עבה של מלח גס בקופסה גדולה, מעליה מניחים את הסלמון, ומעל מוסיפים מלח עד לכיסוי מוחלט של הנתח.

3.

משאירים בקופסה למשך שלושת רבעי שעה.

4.

מוציאים את הדג שוטפים אותו כך שלא יישאר מלח. מייבשים עם נייר סופג.

חותכים את הדג לפרוסות דקות או לקוביות קטנות ומאחסנים בקופסה אטומה במקרר.

5.

סלט סלמון בשמן וירקות: בכלי בינוני מערבבים את כל המצרכים חוץ מקוביות הסלמון.

6.

מוסיפים את הסלמון וממשיכים לערבב עד לכיסוי.

7.

סלט סלמון עם מיונז: מערבבים יחד את כל המצרכים

מתכונים נוספים

המבורגר סלמון

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

פסטה פאייה במחבת אחת

טרטר טונה עם קריספי וון-טון בדבש ושומשום

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

סופגניית מוס סלמון ושבבי בצל

סליידר דג מטוגן בבלילת בירה ולביבות תפוחי אדמה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן