עוגיות בננה ואגוזי מלך

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

25 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

  • 12 כפות חמאה רכה
  • 2/3 כוסות סוכר
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1 בננה גדולה
  • 3/4 כוס שיבולת שועל (קווקאר) אינסטנט להכנה מהירה
  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 1 כוסות אגוזי מלך קלויים, קצוצים

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

2.

טורפים את החמאה ואת הסוכר הלבן והחום ביחד על לקבלת מרקם אחיד.

3.

מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים.

4.

קוצצים דק את הבננה (מתקבל כ - 3/4 כוס) ומוסיפים לקערה.

5.

מוסיפים את שיבולת השועל, קמח, מלח, אבקת אפיה, והאגוזים, ומערבבים.

6.

מגלגלים לכדורים ומשטחים קלות ומניחים עם רווחים של כ-3  ס"מ על תבניות מרופדות בנייר אפיה.

7.

אופים עד שהעוגיות מקבלות צבע חום בהיר, כ-15 דקות.

מקור: שף אמילי לוצאטי וקליפורוניה

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

עוגיות מקרון קוקוס

אוזני המן ללא מרגרינה

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

אוזני המן בגירסה בריאה

עוגיות שקדים

עוגיות חמאה נימוחות

עוגיות שוקולד ואגוזי מלך ללא גלוטן

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות מייפל פקאן

עוגיות שוקולד צ'יפס

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן