48
עוגיות
רמת קושי: קלה
פרווה
מחממים תנור ל 190 מעלות ומרססים קלות בשמן 2 תבניות.
בקערה בינונית טורפים את השמן, סוכר, וביצים.
בקערה נוספת, מערבבים את הקמח ואבקת אפיה.
מוסיפים לקערה עם תערובת השמן סוכר וביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ואגוזי הפקאן ומערבבים.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ויוצרים מכל חלק כיכר.
מניחים 2 כיכרות בצק על כל תבנית.
אופים במשך 20 דקות.
חותכים כל כיכר לפרוסות ברוחב כ-1 ס"מ, הופכים את העוגיות על צידן ומפזרים מעל את תערובת הסוכר וקינמון.
אופים עוד 5-10 דקות נוספות או עד לקבלת צבע חום-זהוב.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!