כ -20 עוגיות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 1 שעות רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 40 גרם חלבון 130 גרם אבקת סוכר 190 גרם אבקת שקדים אבקת סוכר לציפוי אופן ההכנה 1. בקערה בינונית מערבבים יחד את כל החמרים. מעבירים למקרר ל- 30 דקות להתייצבות. 2. מחממים תנור ל 150 מעלות. מכדררים את הבצק לכדורים (20 גרם כל כדור). 3. בכלי קטן שמים את אבקת הסוכר. מגלגלים כל כדור באבקת הסוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. 4. אופים על 150 מעלות כ15-20 דקות. לסדנת וידאו חינמית מראשל – בה תלמדו איך להכין קינוח אחד ולייצר ממנו סדרת קינוחים עם כל הטיפים והטכניקות של המקצוענים, לחצו כאן! חסומים? לחצו כאן
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!