האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת הדבש של אמא

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
45 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס + 1 כף שמן קנולה
  • 3/4 כוס דבש
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית קקאו ללא סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס קפה חזק מבושל (נטול קפאין או רגיל)
  • 1/2 כוס צימוקים בהירים (מצופים בקמח מראש) ,אופציונלי

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-190 מעלות .

2.

מנפים את המצרכים היבשים ומניחים בצד.

3.

בקערה בינונית מקציפים את הביצים.

 

4.

מוסיפים בהדרגה את הסוכר, השמן ולאחר מכן את הדבש.

5.

מוסיפים את הקפה לסירוגין עם המצרכים היבשים, ומערבבים רק עד שהמצרכים היבשים מעורבבים.

מוסיפים את הצימוקים המצופים בקמח בסוף,אם רוצים (לא חובה) ומערבבים ביד.

6.

יוצקים את התערובת לתבנית עוגה בגודל 22 על 30 ס"מ / או לשתי תבניות אינגליש קייק / או מאפינס.

ממלאים את התבניות עד למחצית מהגובה שלהן או מעט יותר.

7.

זמן האפייה משתנה בין 15 ל-35 או 40 דקות, בהתאם לעומק התבנית.

בודקים את העוגה בעזרת קיסם; אם הקיסם יוצא נקי, העוגה מוכנה.

מקור: אליזבט בוק קראץ

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

עוגת תפוזים אוורירית

עוגת פיתה של אמא (בצק שוקולד בצק)

עוגת שוקולד קלה

סלט אבוקדו

עוגת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

בראוני בייטס – ביסים של בראוניז שוקולד

בראוניז שוקולד ופקאן

עוגת בננות ושוקולד צ’יפס

בראוניז שוקולד מריר וחלב

עוגת אתרוגים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן