עוגת לימון רכה ומעודנת

1

תבנית חד''פ A4

זמן הכנה:

10 דק

זמן כולל:

40 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 220 גרם סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 180 מ"ל שמן
  • 120 מ"ל מיץ לימון
  • 3 סוכר וניל
  • 1 כף אבקת אפיה
  • 270 גרם קמח
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 2-3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

1.

מערבבים את כל הרכיבים בקערה בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושי קמח.

2.

יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה ואופים ב 180 מעלות 25-30 דקות להשחמה והתייצבות של העוגה.

3.

מקררים.

 

4.

מכינים זיגוג: 

מערבבים בקערה אבקת סוכר ו-2 כפות מיץ לימון. אם התערובת סמיכה ממש מוסיפים עוד כף מיץ לימון. הזיגוג צריך להיות במרקם משחתי נוזלי יחסית.

5.

מורחים על העוגה.

6.

תנאי אחסון: בקופסא במקרר- יומיים שלושה. בהקפאה לאורך זמן

מתכונים נוספים

שבלול שמרים ענק

עוגת פררו רושה

עוגת גלידה

עוגת דבש עננים

עוגת גבינה שוקולד וחלבה ללא אפייה

עוגת בלקאווט

עוגת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

עוגת גבינה דלת שומן

רולדת שוקולד

עוגת גבינה יפנית

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן