1 תבנית חד''פ A4 זמן הכנה: 10 דק זמן כולל: 40 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 4 ביצים 220 גרם סוכר 1/2 כפית מלח 180 מ"ל שמן 120 מ"ל מיץ לימון 3 סוכר וניל 1 כף אבקת אפיה 270 גרם קמח 200 גרם אבקת סוכר 2-3 כפות מיץ לימון אופן ההכנה 1. מערבבים את כל הרכיבים בקערה בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושי קמח. 2. יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה ואופים ב 180 מעלות 25-30 דקות להשחמה והתייצבות של העוגה. 3. מקררים. 4. מכינים זיגוג: מערבבים בקערה אבקת סוכר ו-2 כפות מיץ לימון. אם התערובת סמיכה ממש מוסיפים עוד כף מיץ לימון. הזיגוג צריך להיות במרקם משחתי נוזלי יחסית. 5. מורחים על העוגה. 6. תנאי אחסון: בקופסא במקרר- יומיים שלושה. בהקפאה לאורך זמן
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!